Matrasrits

Hypnos Zipped Linked Bedden

Een handige optie om 1 groot bed te veranderen in twee afzonderlijke bedden mocht dit nodig zijn. De boxen zijn onzichtbaar met elkaar verbonden aan het hoofd- en voeteneind door middel van een chroom koppelstuk en de matrassen zijn verbonden door middel van een rits over de gehele lengte. Dit vergemakkelijkt ook om de matrassen te keren.

Hypnos Zipped Linked Bedden

Omdat comfort sterk afhangt van uw persoonlijke voorkeur en slaapgewoontes mag er nooit sprake zijn van “foute” of “goede” keuzes. Partners hebben vaak een andere comfortklasse nodig en door middel van deze optie kunnen matrassen onderling worden verbonden zodat u wel het comfort ervaart van 1 groot matras.

Hypnos Zipped Linked Bedden

Een bijkomend voordeel van deze zipped and linked matrassen is dat 1-persoons matrassen veel makkelijker te keren zijn. Middels de optie zipped and linked kunnen twee matrassen aan elkaar verbonden worden. Vooral voor de wat oudere mensen blijkt dit vaak een probleem te zijn gezien het gewicht van de Hypnos matrassen. Heeft u een praktisch probleem zoals een smalle trap of is de toegang tot uw slaapkamer wat lastig te bereiken dan kan deze optie ook erg handig zijn.

"Thank you for making the most comfortable mattress
I have slept on. Heaven!"
Hypnos

Producten

Reserve Hypnos

Reserve

Een luxe matras gevuld met weelderige zachte en royale lagen wol en paardenhaar

eminence bed hypnos

Eminence

Subliem comfort en uiterst luxueus – handgemaakt met stevige lagen wol, Engelse wol en gebonden wol.

Meditation Hypnos

Meditation

Geniet van uniek comfort en ondersteuning met weelderige en natuurlijke zachte lagen wol en zijde

Monarch Supreme Hypnos

Monarch Supreme

Een zeer luxe en kwalitatief hoogwaardige pocketveermatras met een natuurlijke en zachte laag van pashmina, wol, bamboe garen en alpaca wat zorgt voor een hoog ademend vermogen en u zo een ultiem comfort verschaft

Sovereign Hypnos

 Sovereign

Weelderige luxe, handgemaakt met alleen de beste 100% natuurlijke materialen, voor een niet te evenaren slaapcomfort. Een prachtig matras met oog voor zowel design als comfort.