Geïnspireerd door de natuur…

Een zorgvuldig gekozen collectie voor ultiem comfort. Met meer dan 100 jaar ervaring en vakmanschap op het gebied van handgemaakte bedden kunt u erop vertrouwen dat er altijd een Hypnos bed is die niet alleen aansluit bij uw lichaam maar ook bij uw wensen qua inrichting.

Ontwerp uw droombed voor optimaal comfort en uitgeruste nachten.

Elk bed van Hypnos wordt gemaakt van een royale mix van natuurlijke en duurzame materialen en onze kenmerkende en gepatenteerde pocketveersystemen. Ieder bed uit de collectie van Hypnos kenmerkt zich door haar eigen samenstelling en mate van comfort en ondersteuning. Zo is er voor iedereen wel een juist bed of matras te vinden. Ook is het een geruststellende gedachte dat wij de eerste Britse bedden- en matrassenfabriek zijn die volledig koolstofneutraal produceren. Onze belofte aan het milieu.

Bekijkt u rustig onze volledige collectie ter inspiratie om vervolgens het voor u meest geschikte bed te vinden. Laat u informeren door onze ervaren slaapadviseurs bij de zoektocht naar het bed van uw dromen, passend bij uw lichaam. Maak uw keus uit een traditionele hoge box met eventueel handige opbergruimte of een zwevende box, kies een bijpassend hoofdbord en maak vervolgens een keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie.

Hypnos Onze Bedden
Hypnos Onze Bedden

Over a century of fine British bed design and know-how

Hypnos Onze Bedden

We hebben ons vakmanschap de laatste decennia voortdurend verbeterd om zo voor u bedden te maken met behulp van luxe, natuurlijke en duurzame materialen. Onze genereuze vullingen helpen om uw lichaamstemperatuur te reguleren, vocht af te voeren en allergenen af te stoten. Al onze bedden zijn 100% recyclebaar.

Hypnos Onze Bedden

Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus als het gaat om uw welzijn. Ieder bed wordt speciaal voor u met de hand gemaakt om u zo veel mogelijk comfort en ontspanning te kunnen garanderen. Een beter en comfortabeler bed zult u niet snel vinden.

Hypnos Onze Bedden

Ons streven naar perfectie betekent dat we authentieke en duurzame bedden en matrassen creëren. Een “Royal Warrant” van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en een volledige garantie van 10 jaar versterken onze reputatie voor het beste van Britse kwaliteit.

Onze bedden