Hypnos matrassen in hotels

Hypnos… the most comfortable beds in the world! Ontdek onze Hypnos bedden en matrassen in onze hotels in de Benelux! .

Hypnos in hotels

De kans is erg groot dat je onlangs in een hotel hebt geslapen op een Hypnos matras.

Hypnos is dé officiële hofleverancier van vele bedden en matrassen in gerenommeerde hotels. Hieronder vindt u de lijst met hotels waar onze Hypnos matrassen te vinden zijn. Wilt u precies weten welk matras dit is geweest? Neem gerust contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheid net zo heerlijk thuis te slapen als u in uw hotel heeft gedaan.

Hotels in Nederland

Hotels in België/Luxemburg

Hotel in Frankrijk

La Rollande

ParaLodge

Kwaliteit

Handgemaakt vakmanschap uit Engeland

Elk bed wat onze fabriek verlaat is een echt meesterwerk. Handgemaakt en perfectie tot in de puntjes. We maken alleen gebruik van 100% natuurlijke en duurzame materialen van de beste kwaliteit. Onze vakmensen combineren hun passie, ervaring en hun ongeëvenaarde oog voor detail zodat alle bedden met liefde gemaakt worden. Een volledige garantie van 10 jaar bevestigt ons vakmanschap en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze bedden.

Hypnos Kwaliteit
Hypnos Kwaliteit
Hypnos Kwaliteit

Duurzaamheid

Onze belofte voor duurzaamheid en het milieu

Bij Hypnos streven we ernaar onze vuilafstoot zo veel mogelijk te beperken en milieuvriendelijke materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. In feite zijn wij de eerste Britse bedden- en matrassenfabrikant die koolstofneutraal produceert en voldoet aan de PAS 2060. Zie Hypnos “Commitment to our Environment leaflet”. Onze Hypnos bedden zijn gemaakt van de beste en duurzame materialen waaronder wol, haar cashmere en zijde die het beste slaapklimaat bieden voor het reguleren van de lichaamstemperatuur. Met een duidelijke focus op duurzame ontwerp zijn alle ontwerpen van Hypnos 100% recyclebaar waardoor Hypnos bedden nooit op de vuilstort belanden. Hypnos heeft hiervoor ook een verwijderings- en recycleservice ontwikkeld.