Hypnos bedden brochure

U heeft op onze website natuurlijk onze Hypnos bedden al kunnen bewonderen, maar wilt u liever even lekker rustig onderuit gezakt al onze bedden en mogelijkheden bewonderen? Dan biedt onze Hypnos bedden brochure uitkomst!

U kunt de gehele collectie handgemaakte Hypnos bedden, matrassen én accessoires vinden in deze Hypnos bedden brochure.
Laat u door ons inspireren en vraag vrijblijvend de brochure aan.

Hypnos bedden brochure

  Naam:

  Straatnaam + Huisnummer:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Bij Hypnos verstaan ze de kunst van het maken van prachtige handgemaakte bedden en matrassen als geen ander. Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van luxe bedden en inzicht in het verkrijgen van een goede en juiste nachtrust kunnen we dan ook met een gerust hart zeggen dat we er alles aan doen om te zorgen dat u een diepe en gezonde nachtrust krijgt. Deze nachtrust dient uw dromen te laten uitkomen.

  • Bij Hypnos streven we ernaar onze vuilafstoot zo veel mogelijk te beperken en milieuvriendelijke materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. In feite zijn wij de eerste Britse bedden- en matrassenfabrikant die koolstofneutraal produceert.
  • Onze bedden zijn gemaakt van de beste en duurzame materialen waaronder wol, haar, kasjmier en zijde die het beste slaapklimaat bieden voor het reguleren van de lichaamstemperatuur.
  • Met een duidelijke focus op duurzame ontwerp zijn alle ontwerpen van Hypnos 100% recyclebaar waardoor Hypnos bedden nooit op de vuilstort belanden.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus als het gaat om uw welzijn. ieder Hypnos bed wordt speciaal voor u met de hand gemaakt om zo veel mogelijk slaapcomfort en ontspanning te garanderen. Een beter en comfortabeler bed zult u niet snel vinden.

  Wilt u meer weten over onze Hypnos kernwaarden? Bekijk hier meer informatie.

  Hypnos Kwaliteit
  Hypnos Kwaliteit
  Hypnos Kwaliteit