Affinity Alpaca

Gevuld met natuurlijke zachte en ademende lagen van alpaca, wol, katoen en Solotex™. Dit matras kan worden geleverd in een medium, firm en extra firm comfortklasse en is voorzien van het gepatenteerde 9-slags ReActive™ pocketveersysteem.

Affinity Alpaca

Dit handgemaakte Hypnos matras,  Affinity Alpaca,  is gevuld met natuurlijke zachte en ademende lagen van alpaca, wol, katoen en Solotex™.

Dit ondersteunende matras is voorzien van het ReActive™ 9-slags pocketveersysteem. Keuze uit een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Handgemaakt en voorzien van 3 rijen side-stichting voor extra ondersteuning van rand tot rand, voor een langdurig comfortabel en ondersteunend comfort.

10 jaar garantie Hypnos
Alle specificaties
 • Het luxe duurzame matras is afgedekt met een tijk van Belgisch damast voor een zacht, fris en hygiënisch gevoel.
 • Uw persoonlijke ontwerp – alle hoofdborden en boxsprings van Hypnos kunnen worden gestoffeerd in prachtige luxe en kleurrijke stoffen zodat er altijd een stof is die past bij uw interieur. Van standaard stoffen tot de luxe Sanderson en Harlequin collectie. Bij Hypnos vindt u altijd een stof passend bij uw slaapkamer.
 • the finishing touch – verborgen opberglades, een superstorage box of onzichtbare opbergruimte voor maximale opslag, allemaal verkrijgbaar met een uitgebreide keuze aan prachtige luxe bedpoten of een divan-skirt
 • Maak uw keus uit een traditionele hoge boxspring(35 cm) of een moderne zwevende boxspring (15 cm).
 • Maak uw keus uit onze uitgebreide luxe hoofdbordencollectie om uw bed helemaal af te maken.
 • 10 jaar volledige garantie
 • 100% duurzaam en recyclebaar
 • Dit ondersteunende luxe matras is voorzien van het gepatenteerde ReActive™ 9-slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van uw lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om uw rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen.
 • Royaal gevuld met natuurlijke zachte en ademende lagen van alpaca, wol, katoen en Solotex™, wat helpt uw lichaamstemperatuur te reguleren en zo zorgt voor het juiste slaapcomfort.
 • Keuze uit een medium, firm en extra firm comfortklasse.
 • Handgemaakt luxe matras en voorzien van 3 rijen side-stitching voor extra steun van rand tot rand, voor een langdurig comfortabel en ondersteunend slaapcomfort.
 • The mattress is matched with a deep padded, non-sprung divan, to provide an extra-supportive firmer feel

Pick the divan of your choice

VERKRIJGBAAR IN…

Deep Divan Base Hypnos

Deep divan base

Kiest u voor een traditionele hoge boxspring (35cm) standaard voorzien van chroom wieltjes? Een hoge box kan tevens worden voorzien van handige opbergruimte zoals een lade.

Shallow Diva Base Hypnos

Shallow divan base

Een moderne zwevende boxspring (15 cm) wordt meestal voorzien van wat hogere bedpoten waardoor het meer de uitstraling krijgt van een “gewoon” bed. Deze boxen kunnen niet worden voorzien van een lade.

Meer weten over de Affinity Alpaca matras

Heeft u een vraag, idee of wilt u graag andere informatie met ons delen dan horen wij dit graag.
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze Hypnos boxsprings en/of matrassen.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Stel hier uw vraag